Μυστήριο γύρω από την ζωή της Ράνιας Θρασκιά! Τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική. Πολλά ακούγονται, λίγα είναι αλήθεια και σίγουρα τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια… Επιλογή ζωής ή απλές συμπτώσεις;

Το δυναμικό comeback

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση, αφού είχε ρίξει περισσότερο βάρος στην προσωπική της ζωή, η Ράνια επιστρέφει και μας λέει: «Ellate». Οι εντυπώσεις που μας άφησε ήταν πράγματι θετικές, άλλωστε ποτέ δεν αμφισβητήθηκε ο επαγγελματισμός της, γράφει το Tlife.Η ίδια φαίνεται πως χάρηκε την επιστροφή αυτή πιο πολύ από όλους! Ένα χρόνο πριν, λίγο μετά την ολοκλήρωση των εκπομπών δήλωνε: «Επέστρεψα ήδη στην παρουσίαση μιας πρωινής εκπομπής και το έκανα με μεγάλη χαρά και επιτυχία. Με την ίδια λογική θα επέστρεφα και στα δελτία ειδήσεων. Για την ακρίβεια, δεν αισθάνομαι ότι επιστρέφω κάπου, αλλά ότι συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω, την δουλειά μου. Εξέθετα συχνά τον εαυτό μου στο ρίσκο του να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να ξεβολευτώ από την αρχή και δόξα τω Θεώ, σε κάθε περίπτωση μου βγήκε σε καλό»Οι φήμες οργιάζουν

Κάπως έτσι όλοι πίστεψαν πως η ξανθιά παρουσιάστρια, νυν σύζυγος οδοντιάτρου, θα επέστρεφε για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν για το ποιο κανάλι θα την έχει στο δυναμικό του και με τι είδους εκπομπή. Μέσα σε όλα όσα ακούστηκαν έντονα έπαιξε το σενάριο της ενσωμάτωσής της στον ΑΝΤ1. Άλλωστε, πέρυσι, η δημοσιογράφος κατάφερε να κρατήσει την εκπομπή σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης αφήνοντας πολύ ικανοποιημένο το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ακόμα ακούστηκε πως θα ενταχθεί στον ανταγωνισμό της καθημερινής πρωινής ενημέρωσης της ΕΤ3 και μάλιστα με infotainment εκπομπή. Άλλοι υποστήριξαν ότι η Ράνια βρέθηκε μία ανάσα πριν κλείσει συμφωνία με τον ΣΚΑΙ. «Ακόμα και τώρα που δεν είμαι στην τηλεόραση, τα σχόλια που ακούγονται για 'μένα παίρνουν και δίνουν. Κάποτε τα έπαιρνα με χιούμορ, κάποτε θύμωνα. Τώρα μου περνάνε αδιάφορα, δεν με αφορά αυτή η αισθητική», είχε δηλώσει εκείνη σε συνέντευξή της για τα σενάρια που ακούγονται για το πρόσωπό της. Και έμειναν απλά σενάρια για πολύ καιρό…

Λίγο πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν

Λίγο πριν τα κανάλια κλείσουν για καλοκαίρι και ανακοινωθούν οι καινούριες εκπομπές, η Ράνια μίλησε! Χωρίς όμως να επιβεβαιώσει κάτι. Απλά θόλωσε τα νερά ακόμα περισσότερο για το αν θα την δούμε τηλεοπτικά κάπου: «Νομίζω πως ναι, αλλά θέλω να τα δούμε όλοι στον αέρα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να μιλάνε οι πράξεις μας και όχι εμείς. Λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις. Το αν θα με δείτε δεν ξέρω, εγώ θα κάνω κάτι στην τηλεόραση αλλά είναι δική σας επιλογή αν θα με δείτε!».

Το «όχι» στον ΑΝΤ1

Τότε ήταν που όλοι πίστεψαν πως η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 είχε βρει τον άνθρωπό της! Αρχική επιλογή του καναλιού φυσικά ήταν στο τιμόνι της καλοκαιρινής εκπομπής να βρεθεί φέτος και πάλι η Ράνια Θρασκιά.

Μάλιστα, μετά την καλοκαιρινή συνεργασία τους, στέλεχος του σταθμού συναντήθηκε με τη Ράνια και οι δύο πλευρές κατέληξαν ότι είχαν μία πετυχημένη συνεργασία αλλά δεν μπορούσε να συνεχιστεί το χειμώνα γιατί δεν υπήρχε κάποιο ανάλογο concept.

Ο χειμώνας πέρασε, ήρθε το καλοκαίρι και το όνομα της Ράνιας ήταν το πρώτο που σκέφτηκαν στο κανάλι για να το «Elatte». Η επιθυμία της όμως ήταν η συνέχεια της συνεργασίας και όχι μόνο σε… καλοκαιρινό επίπεδο.Έτσι, όταν ρωτήθηκε από στέλεχος του ΑΝΤ1 για την εκπομπή, εκείνη αρνήθηκε. Παρόλα αυτά οι σχέσεις του σταθμού με τη δημοσιογράφο παραμένουν άριστες και μπορεί τώρα να μην «έκλεισε» συνεργασία αλλά δεν αποκλείεται αν υπάρξει κάποιο ανάλογο concept η Ράνια να ανηφορίσει στο Μαρούσι!

Τα κοινά στοιχεία με την Νάντια

Το «όχι» της Ράνιας έφερε το «ναι» της Νάνιας. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που βιάστηκαν ταυτίσουν τα βήματα των δύο γυναικών. Πολλά τα κοινά τους στοιχεία. Από τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» και την αγκαλιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νάντια θα βρεθεί στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Ράνια Θρασκιά έφυγε από τον ΑΝΤ1 για να πάει με τον Γρηγόρη στο Mega, όπου και γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Στο ίδιο πλατό που μετά από καιρό ο Γρηγόρης ερωτεύτηκε τη Νάντια.

Η Ράνια έφυγε για το Alter και πέρυσι πήγε στον ΑΝΤ1. Από το ίδιο κανάλι η Νάντια άφησε την εκπομπή « Life&Style» για το πρωινό του Mega κι από εκεί πήγε στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «Τop chef «και τώρα βρίσκεται στο πρωινό του σταθμού.

Είναι αυτό που λέμε η ζωή κάνει κύκλους; Όπως και να έχει πάντως και μόνο το γεγονός ότι η Νάντια είναι σε μία θέση που πριν ήταν η Ράνια, αυτόματα τις οδηγεί στην μεταξύ τους σύγκριση. Ποια θα κερδίσει και αν κερδίσει κάποια θα το δείξει ο χρόνος…

Η οικογένεια πάνω απ’ όλα

Άλλωστε ποτές δεν ήθελε η προσωπική της ζωή να είναι στα φώτα. Κάπως έτσι παντρεύτηκε και τον αγαπημένο της Ανδρέα Φωτόπουλο, σε ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι στο Κατάκολο Ηλείας, υπό άκρα μυστικότητα. Την ίδια μυστικότητα που ήθελε να κρατήσει και στην βάφτιση του γιου της, που έγινε στην Εύβοια στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα κοντά στην παραλία του Μαλακώντα. Στη βάπτιση ήταν προσκεκλημένα περίπου 30 άτομα.

Είναι επιλογή ζωής για την Ράνια να κρατάει τα δικά της μακριά από την δημοσιότητα, κάτι που σέβεται απόλυτα και ο σύντροφό της Ανδρέας.

Ανάμεσα στα αγαπημένα της καθήκοντα ως μητέρας και νοικοκυράς είναι και η καθιερωμένη της εξόρμηση στη λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων της Κηφισιάς.

Σχέδια για δεύτερο παιδί

Οι φήμες όμως δεν σταματούν ποτέ και όσο πλανάται ένα μυστήριο τόσο θα μεγαλώνουν. Πρόσφατα ακούστηκε πως η δημοσιογράφος διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έχει γίνει ακόμα πιο προσεκτική στις μετακινήσεις της και μάλιστα πρόσφατα εκείνη και ο σύζυγος της επισκέφτηκαν το γυναικολόγο της . Βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί καμία εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ράνια θέλει πολύ να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Ναι, θέλω δεύτερο παιδί, αλλά όχι ακόμα. Ενθουσιάζομαι στην ιδέα να αποκτήσω κι ένα κοριτσάκι, αλλά τώρα κάτι τέτοιο είναι μακρινό αυτή τη στιγμή και μου φαίνεται βουνό. Ελπίζω στο μέλλον να γίνει!», έχει δηλώσει.

Αυτό το καλοκαίρι έχει διακοπές!

Η 37χρονη παρουσιάστρια δήλωσε πως φέτος το καλοκαίρι έχει προγραμματίσει μόνο διακοπές που άλλωστε τις έχει τόσο πολύ ανάγκη. «Έχω δύο χρόνια να πάω, πέρυσι δούλευα και πρόπερσι είχα κάποια άλλα θέματα, καταλαβαίνετε…», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.Κι από Σεπτέμβρη...

«Από Σεπτέμβρη, Living on a prayer!», απάντησε η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν στη συναυλία των Bon Jovi.  Φήμες την θέλουν να βρίσκεται από Σεπτέμβρη στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη στη νέα διευρυμένη πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, από την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος διέψευσε ότι υπάρχει τέτοια σκέψη, προς το παρόν!

Όταν ρωτήθηκε η Ράνια  αν έχουμε κάτι α περιμένου από εκείνη, ήταν αινιγματική, αφήνοντας όμως υπονοούμενα για την τηλεοπτική επιστροφή της: «Νομίζω πως ναι!».