Πέτρος Μαρινάκης και Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι σε συζητήσεις με τον ΑΟ Χανιά για να αναλάβουν τα πόστα τεχνικού διευθυντή και προπονητή αντίστοιχα.
  
Οι δύο παλαίμαχοι άσοι του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟΧ για να αναλάβουν δύο πολύ σημαντικά πόστα στον σύλλογο εν όψει της συνέχειας της Football League.

Το φλερτ ανάμεσα στον ΑΟ Χανιά και τον Πέτρο Μαρινάκη χρονολογείται έναν μήνα πριν. Οι άνθρωποι του ΑΟΧ προσέγγισαν τον παλαίμαχο άσο του ΟΦΗ αναγνωρίζοντας του την μεγάλη εμπειρία που έχει στον χώρο αλλά και τις διασυνδέσεις που απέκτησε με το πέρας του χρόνου και πιστεύουν πολύ στην παρουσία του στον σύλλογο, σε ένα τέτοιο νευραλγικό πόστο.

Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Δρακόπουλου, οι άνθρωποι του ΑΟ Χανιά προσέγγισαν ακόμα περισσότερο τον Πέτρο Μαρινάκη και μάλιστα χθες το απόγευμα βρέθηκε στα Περιβόλια όπου τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό και τον ΑΟΧ. Μετά τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών, ο Μαρινάκης πρότεινε τον Θανάση Κολιτσιδάκη για την θέση του προπονητή τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μπορεί να αναλάβει το βάρος της επίτευξης του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφού χρειάζεται να γίνουν κάποια πράγματα από την πλευρά του ΑΟΧ προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook