Η Προοδευτική “χτύπησε” στην αρχή του παιχνιδιού και με δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 11’ δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 4-1.

Ο Θεοδωράκης στο 4’ άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 2-0 στο 11’ ο Ζίζηλας και να κλείσει το ημίχρονο στο 3-0, με το γκολ του Πέππα στο 31’.

Το ΙΝΚΑ προσπάθησε να… μαζέψει την έκταση της ήττας του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έδειξε βελτιωμένη εικόνα αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 50’ με τον Τσικουδάκη. Ο πρώην επιθετικός του Κισσαμικού, Κανελλόπουλος, βρήκε… δίχτυα στο 67’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Προοδευτική (Πάρης Ανδράλας-Βασίλης Σπέρτος): Μπαντίκος, Τσαραούσης, Ζίζηλας (74’ Αριανούτσος), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Θεοδωράκης, Πέππας (52’ Μανιδάκης), Μπελέρης, Λουί Μπεσού (60’ Ξυγκάκης), Λέκκας, Κανελλόπουλος.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Κομπογεννητάκης, Παληγεώργος (65’ Γκουτσίδης), Καρβουνιάρης, Σταθινάκης, Ντεντάκης, Βουρβαχάκης, Κυτράκης (80’ Τσίτας), Τσικουδάκης, Βεστάκης, Δρακάκης (80’ Γιακουμάκης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook