Ένα από τα πιο ακριβά τροχαία ατυχήματα στη Λεμεσό – Συλλεκτική Porsche Carrera χτυπήθηκε από διπλοκάμπινο όχημα– Ήταν σταθμευμένο έξω από γνωστή καφετέρια της Λεμεσού – Προληπτικά στο σημείο και ασθενοφόρο

Το τροχαίο που συνέβη επί της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό γύρω στις 10 το βράδυ σίγουρα είναι ένα από τα πιο ακριβά που έγιναν. Και πώς να μην είναι δηλαδή όταν σε αυτό το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων που εμπλέκεται στοιχίζει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ! Μάλιστα, μισό εκατομμύριο, αφού πρόκειται για συλλεκτική Porsche Carrera GT limited edition.

Η πανάκριβη Porsche ήταν σταθμευμένη έξω από την καφετέρια, όταν διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στη Cyprus Times, ο οδηγός του οχήματος έψαχνε να βρει το κινητό του και δεν πρόσεξε ότι στο συγκεκριμένο σημείο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο. Φυσικά οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο θα διαφανούν από τις εξετάσεις της Τροχαίας.

 

Στο σημείο κλήθηκε για προληπτικούς κυρίως λόγους και ασθενοφόρο.

Πάντως για… την ιστορία, με το τέλος της παραγωγής της συγκεκριμένης Porsche Carrera GT από το εργοστάσιο το 2006, είχαν πουληθεί γύρω στα 1,270 αυτοκίνητα, 644 εκ των οποίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, 31 στον Καναδά και 49 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

cyprustimes.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook