Εξηγήσεις από τη διοίκηση του ΑΟ Χανιά ζητάνε οι “Blue Boys” με ανακοίνωσή τους, με αφορμή την κοροϊδία που υπήρξε σχετικά με την εκδρομή στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει η Λέσχη Φίλων του ΑΟ Χανιά ενημερώθηκαν τα μέλη της από τη διοίκηση της ομάδας ότι δεν επιτρέπει η αστυνομία του Ηρακλείου την οργανωμένη μετακίνησή τους. Ωστόσο σε επικοινωνία που είχαν με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου τους επισημάνθηκε ότι ουδέποτε ζήτησε επίσημα ο ΑΟΧ εισιτήρια για το ματς και ότι δεν παρευρέθη κανείς εκπρόσωπος της ομάδας στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η λέσχη Φίλων του Α.Ο.Χανιά ”Blue Boys” ενημερώνει ότι δεν θα διεξαχθεί οργανωμένη εκδρομή για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ παρόλο που εμείς θέλαμε να πάμε και είχαμε κλείσει λεωφορείο από την αρχή της εβδομάδας. Μέσα στην εβδομάδα ενημερωθήκαμε ότι η αστυνομία του Ηρακλείου ΔΕΝ επέτρεπε οργανωμένη μετακίνησή μας. Επικοινωνήσαμε με την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για να το επαληθεύσουμε και για να ρωτήσουμε μήπως μπορεί να αλλάξει η απόφαση. Η απάντησή τους ήταν ότι ουδέποτε ζητήθηκαν επίσημα εισιτήρια από την ΠΑΕ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, καθώς και ότι παρόλο που ειδοποιήσανε την ΠΑΕ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ να παρευρεθεί εκπρόσωπός της στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Τρίτη, δεν παρευρέθηκε ΚΑΝΕΙΣ!

Για ποιο λόγο κύριοι της διοίκησης το αμελήσατε παρόλο που σας είχαμε αναφέρει οτι θέλαμε να πάμε οργανωμένα?

Με τους Blue Boys και γενικά με τον κόσμο του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ δεν επιτρέπεται να παίζει ΚΑΝΕΙΣ!

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook