Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 37ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο, με την πανέμορφη Χανιώτισσα Πασαλάρη Κατερίνα να κατακτά το στέμμα της Miss Κρήτη 2016. 

Η καλλονή Πασαλάρη Κατερίνα κατάγεται από την Κίσσαμο και ζει στο Ηράκλειο κέρδισε δίκαια τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού και έγινε η ομορφότερη κρητικοπούλα της χρονιάς.

Τον τίτλο της Α’ Αναπληρωματικής κατέκτησε η Πετεινάκη Δάφνη, της Β’ Αναπληρωματικής η Γιατζάκη Αλεξάνδρα, ενώ Miss Κρήτη Young 2016 αναδείχθηκε η Μανουσάκη Χαρά.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν είναι η Εύη Αδάμ και ο Νίκος Αναδιώτης.

Να σημειώσουμε ότι πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό να συμμετέχει ενεργά στο αποτέλεσμα για την ανάδειξη της Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Γιάνγκ 2016!

Η δυνατότητα της ψηφοφορίας του κοινού ξεκίνησε με αποστολή sms 12 μέρες πριν τον διαγωνισμό και ολοκληρώθηκε τη βραδιά του μεγάλου τελικού, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με το συνολικό αποτέλεσμα των ψήφων να προσμετράτε στην συνολική βαθμολογία της κρητικής επιτροπής.

aera.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook