Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο μέσα στη Ρόδο, αλλά στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εμφάνισή του, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν τη νίκη με 2-1.

Στο 20’ ο Ντεντάκης έδωσε προβάδισμα στη Χανιώτικη ομάδα, που στο πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου δέχθηκε με πέναλτι την ισοφάριση από τον πολύπειρο επιθετικό Ατματσίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 63’ ο Κουρούπης.

Οι φάσεις του αγώνα (με βάση την ενημέρωση από το xxsports.org):
2’ Σουτ του Ντεντάκη μπλοκάρει ο Πάππος.
17’ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κουρούπη η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
20’ ΓΚΟΛ: Ο Τσικουδάκης βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ντεντάκη, που πλάσαρε σωστά για το 0-1.
25’ Σέντρα του Κουρούπη, σουτ στην κίνηση του Αμανατίδη, η μπάλα καταλήγει άουτ.
43’ Σουτ του Ευγενικού άουτ.
46’ ΓΚΟΛ: Ο Φωτόπουλος καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα του Βουρβαχάκη στον Αμανατίδη και ο Ατματσίδης το εκτελεί εύστοχα για το 1-1.
61’ Φάουλ του Κουρούπη, κεφαλιά του Νικήτα μπλοκάρει ο Γεωργίου.
63’ ΓΚΟΛ: Κάθετη μπαλιά του Ατματζίδη στον Κουρούπη που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1).

Διαιτητής: Φωτόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Λιαμπότης-Δέτση (Αθηνών)

Ρόδος (Σάββας Ορφανίδης): Πάππος, Καντιμοίρης, Νικήτας, Κουρούπης, Τζημογιάννης, Τζιβίλογλου, Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Ευγενικός (90+2’ Ιμεραλιλάι), Αμανατίδης (81’ Ανδρίκος), Ατματσίδης (87’ Τάντιτς).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Ταταράκης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς (83’ Τσίτας), Γαλανίδης, Ντεντάκης, Γιακουμάκης (71’ Παπαθανασίου), Γκουτσίδης (76’ Κυτράκης), Βουρβαχάκης, Τσικουδάκης, Δρακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook