Μια παλιά ερωμένη του Ντομινίκ Στρος Καν δήλωσε πρόθυμη να καταθέσει υπέρ του στον ανακριτή της Νέας Υόρκης, η οποία ηγείται… άτυπης επικοινωνιακής αντεπίθεσης κατά της 32χρονης καμαριέρας, Ναφισατού Ντιαλό.

Με μπαράζ συνεντεύξεων (στην ελβετική τηλεόραση και στο περιοδικό L\’ Illustre, στη γαλλική Journal du Dimanche κ.α.) η 38χρονη σύμβουλος επιχειρήσεων και πτυχιούχος Διεθνούς Δικαίου, Μαρί-Βικτορίν Μ., λέει ότι δυσκολεύεται να πιστέψει τις κατηγορίες εναντίον του Στρος Καν. Είχαν ολιγόμηνο δεσμό πριν από 14 χρόνια, αλλά ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ \”παραμένει ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής της, παρότι την πλήγωσε βαθιά\”, αναφέρει το ethnos.gr.

\”Ο Ντομινίκ δεν είναι βίαιος τύπος. Δεν πιστεύω ότι θα γινόταν φορτικός αν κάποια του αρνιόταν. Μάλλον θα της βροντούσε την πόρτα\” είπε στη γαλλική εφημερίδα η όμορφη νομικός, που έχει Κονγκολέζο πατέρα και Ισπανίδα μητέρα. Η Μαρί-Βικτορίν μένει στην Καλιφόρνια και είπε ότι την κυνηγούσε φορτικά για να καταθέσει ο δικηγόρος της καμαριέρας, Κένεθ Τόμπσον, που της έκανε \”απότομες ερωτήσεις, σαν αστυνομικός\”.

Με τον Στρος Καν γνωρίστηκαν στο δημαρχείο της Σαρσέλ το 1997, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έζησαν μια θυελλώδη παράνομη σχέση. Για σατανική σύμπτωση, κάποιες συναντήσεις τους έγιναν στο… Sofitel του Παρισιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook