Η ομάδα μπάσκετ Ρέθυμνο Cretan Kings έδωσε σύσσωμη το «παρών» στα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος ΣΥΝ.ΚΑ στο Ρέθυμνο.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Το «παρών» στα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος ΣΥΝ.ΚΑ στο Ρέθυμνο έδωσε σύσσωμη η ομάδα μας, Ρέθυμνο Cretan Kings, το πρωί του Σαββάτου.

Ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, όλοι οι παίκτες μας, ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετιγκ Βαλάντης Χόμπης και ο Αγορίνος παρευρέθηκαν στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα και κατά σειρά 52ο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο αλλά και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους τους. Μάλιστα, πολλοί από τους καινούριους επισκέπτες κέρδισαν πλούσια δώρα της ομάδας μας, περιστρέφοντας τον τροχό της τύχης.

Τα Super Markets ΣΥΝ.ΚΑ και η οικογένεια Αλεξάκη αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους αρωγούς του Ρέθυμνο Cretan Kings, ενώ συνεχίζουν να στηρίζουν τα ντόπια κρητικά προϊόντα, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις θέσεις εργασίας στην πόλη μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook