Η Rihanna είναι γνωστό ότι κατάγεται από τα Barbados. Για να τιμήσει λοιπόν την καταγωγή της, η σούπερ σταρ, επέστρεψε στον τόπο της , φόρεσε την παραδοσιακή στολή της , πήρε μέρος στην γιορτή και την παρέλαση της Kadoomant Day , και έκανε την ημέρα αξέχαστη για τους παρευρισκόμενους!

Όπως γράφει το real.gr, η καλλονή από τα νησιά της Καραϊβικής, άναψε φωτιές στους θεατές καθώς ήταν εκρηκτικά σέξι μέσα στην στολή της σάμπα, που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία. Ίσως μάλιστα να ήταν και η καλύτερη εμφάνιση της Rihanna, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την είδαν από κοντά και έμειναν αποσβολωμένοι από το τέλειο σώμα της!

\"\"

\"\"   \"\"

\"\"

Και, σαν να μην έφτανε ο πανικός που προκάλεσε μόνο και μόνο με την εμφάνιση της, η σέξι ποπ σταρ, ταρακούνησε ακόμα περισσότερο τα νερά, χορεύοντας αισθησιακά με τον παρτενέρ της, που δεν πίστευε στην καλή του τύχη!

\"\"

\"\"

Η ίδια πάντως, έδειχνε να περνάει υπέροχα, αγνοώντας τα απανωτά «εγκεφαλικά» που προκάλεσε στον αντρικό πληθυσμό! Με ένα ποτό στο χέρι, χόρευε με τον κόσμο, τραγουδούσε και έστελνε φιλιά σε όλους, δείχνοντας στους κατοίκους των Barbados ότι παραμένει το «δικό» τους κορίτσι!

\"\"

\"\" \"\"
Όσον αφορά στην Kadoomant Day, δεν ξέρουμε ακριβώς να σας πούμε τι είναι και τι γιορτάζεται αλλά, μάλλον, τελικά δεν έχει και τόση σημασία… Η Rihanna την έκανε «μέρα χαράς, μέρα γιορτής» για όλους…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook