Η επίθεση χάκερ στον λογαριασμό της δισκογραφικής εταιρείας Sony Music στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter είχε ως αποτέλεσμα να αναρτηθεί η ψευδής είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίερς, προτού τα επίμαχα μηνύματα διαγραφούν και η εταιρεία ζητήσει συγγνώμη από την Αμερικανίδα ερμηνεύτρια.

Το ένα tweet ανέφερε «RIP @britneyspears #RIPBritney 1981-2016». Το ακολούθησε αυτή η ανάρτηση «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι νεκρή σε δυστύχημα! Θα σας πούμε περισσότερα σύντομα #RIPBritney».

Και τα δύο tweets είναι πλέον κατεβασμένα από το λογαριασμό που χακαρίστηκε κάνοντας τους φαν της ποπ μουσικής σκηνής να πανικοβληθούν.

Τα δύο μηνύματα γρήγορα διαγράφηκαν. Η εταιρεία γνωστοποίησε σε ένα δελτίο τύπου ότι ο λογαριασμός της είχε δεχθεί επίθεση χάκερ: «Αυτό διορθώθηκε. Η Sony Music ζητάει συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίερς και τους θαυμαστές της για τη σύγχυση» που προκάλεσε.

Στο μεταξύ, δημοσιογράφος του ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου CNN έγραψε στο Twitter ότι επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου της 35χρονης τραγουδίστριας, που τη διαβεβαίωσε ότι εκείνη είναι «ζωντανή και καλά στην υγεία της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook