Η επέλαση του χιονιά ξεκίνησε στα Ανώγεια από τις 8 μ.μ της Τετάρτης και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες με τους ανθρώπους του Δήμου Ανωγείων πάντως να δίνουν όλο τους τον εαυτό για να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για τους κατοίκους.

Σύμφωνα με το anogi.gr, Τρανό παράδειγμα σε αυτή τη διαπίστωση αποτελεί και η αντιμετώπιση του πρώτου μεγάλου προβλήματος  που δημιουργήθηκε μετά τις 9.30 χθες το βράδυ, όταν μια νταλίκα γεμάτη ζωοτροφές ντελαπάρισε και “δίπλωσε” στον δρόμο κόβοντας για αρκετή ώρα την κυκλοφορία, 8 χιλιόμετρα έξω από τα Ανώγεια στην περιοχή Βαρσαμά κοντά στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού.

Η επέμβαση των ανθρώπων του Δήμου ήταν άμεση και έδωσαν το δρόμο ξανά στην κυκλοφορία ενώ έσυραν την νταλίκα μέχρι αυτή να φύγει με ασφάλεια προς το Ηράκλειο.

Όπως επισήμανε σήμερα το πρωί στο Flashnews.gr ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Ρεθύμνου κ.Βότσογλου, προς το παρόν όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ενώ χιονίζεις σε όλα τα ορεινά του Ρεθύμνου με το χιόνι να φτάνει τους 15 με 20 πόντους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook