Στην ειδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:00 π.μ, στα κεντρικά γραφεία της ΝΟΔΕ προς τιμήν των παιδιών του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Ροδαυγή», παρευρέθηκαν τοπικά στελέχη της ΝΔ και ο Γραμματέας του Κόμματος και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Τα παιδιά του Συλλόγου τραγούδησαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γέμισαν με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα τα γραφεία της ΝΟΔΕ και δέχθηκαν με χαρά τα δώρα που τους μοιράστηκαν.

O Γραμματέας και τα στελέχη της ΝΟΔΕ αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους του Συλλόγου Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Ροδαυγή», ενώ ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Όπως δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης «Με αφορμή τις άγιες μέρες στεκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Στηρίζουμε και επιβραβεύουμε την κοινωνική προσφορά και κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν και αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική στήριξη. Παράλληλα, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα ώστε να μπορούν να επιτελούν την κοινωνική τους αποστολή.

Σήμερα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στο μέλλον ως Κυβέρνηση, η ΝΔ βρίσκεται -και θα βρίσκεται- δίπλα σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Η συνεργασία, η στήριξη και η θέσπιση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου των οργανώσεων εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς αποτελούν σημαντικό στοιχείο της πολιτικής μας. Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας του κόμματος μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook