Λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για ένα 17χρονο αγόρι το επικίνδυνο παιχνίδι με ένα αεροβόλο πιστόλι που έπαιζε μαζί  με έναν συνομήλικο φίλο του ο οποίος τον έκανε… ζωντανό στόχο! Το πλαστικό βλήμα από το όπλο, που χτύπησε στον λαιμό το ανήλικο παιδί και σφηνώθηκε στην καρωτίδα του, είναι αδύνατο να αφαιρεθεί και θα υποχρεωθεί να ζήσει με αυτό!

Το ατύχημα, σύμφωνα με το protothema, συνέβη στην Πάτρα και ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι γιατροί πίστεψαν ότι είχε τραυματιστεί από κανονικό πυροβολισμό αλλά, όταν τον υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσαν ότι το βλήμα ήταν… πλαστικό. Όμως, αν τον υπέβαλαν σε επέμβαση για να το αφαιρέσουν, υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την ζωή του!

Αν προσπαθούσαν να τραβήξουν το βλήμα, ίσως εκείνο κυλούσε προς τα εμπρός και να πλησιάσει επικίνδυνα στον εγκέφαλο, ή υπήρχε φόβος να τρυπήσουν το τοίχωμα της καρωτίδας και να προκαλέσουν ακατάσχετη αιμορραγία! Έτσι, αποφάσισαν να το… αφήσουν εκεί που βρίσκεται! Με τον καιρό, θα δημιουργηθεί γύρω του ένας θύλακας που θα το καλύψει, έτσι ώστε να μην απειλεί πλέον τη ζωή του 17χρονου!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook