«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο και το πάλεψα πολύ. Κι οι δυό μας το παλέψαμε», δήλωσε η Λατίνα τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair. Στην «επίσημη πρώτη» της, έπειτα από την απόφαση που πήρε με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι, να χωρίσουν, αναφέρθηκε στον γάμο τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν και οι δύο για να τον «σώσουν».

«Ορισμένες φορές απλώς δεν ‘δουλεύει’ και αυτό είναι λυπηρό. Όπως και να’ χει παραμένω αιωνίως αισιόδοξη όσον αφορά στην αγάπη. Πιστεύω στην αγάπη, καθώς είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο», είπε η Λόπεζ. «Σκέφτομαι θετικά και είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω με τη ζωή μου, να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να κάνω το καλύτερο που μπορώ ως  μητέρα, επαγγελματίας και άνθρωπος. Περιμένω να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις και αισθάνομαι δυνατή».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν έμεινε μόνον στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, αλλά αναφέρθηκε σε παρελθοντικές που έχουν αφήσει εποχή όπως εκείνη με τον επίσης ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, με και για όσες φήμες περιστρέφονται γύρω από το άτομό της.

\"lopez.jpg\"

«Είμαι αθεράπευτα ρομαντική και παθιασμένη ως άνθρωπος ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την αγάπη», διευκρίνισε η Λόπεζ μιλώντας για τον εαυτό της.

Όσο για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της είπε πως, «πάντα θα σέβομαι τον Μαρκ και σαν τραγουδιστή και σαν  ερμηνευτή. Για να είμαι ειλικρινής δουλεύουμε καταπληκτικά μαζί και ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός ως προς εμένα. Μαζί μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα, και κάναμε. Πάντα θα είναι μέρος της ζωής μας και πάντα θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου ως πατέρας των παιδιών μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook