Στιγμές λατρείας έζησαν οι παίκτες και ο προπονητής του ΟΦΗ την Τρίτη το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από περίπου 2.000 φίλους της κρητικής ομάδας που κατέκλυσαν στην κυριολεξία την αίθουσα αφίξεων για να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη βάση της και ο κόσμος κυριολεκτικά σήκωσε στα χέρια τους παίκτες και τον προπονητή που επανέφερε τον ΟΦΗ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ γνώρισε την απόλυτη αποθέωση καθώς ο κόσμος τον σήκωσε στα χέρια και τον οδήγησε στο πούλμαν της ομάδας που περίμενε έξω από το αεροδρόμιο για να πάρει την αποστολή.

Ανάλογη ήταν και η αγάπη που έδειξαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του κρητικού συγκροτήματος με τους πανηγυρισμούς του Κατσικογιάννη και του Καμπάνταη με τον Βεζυρίδη να ξεχωρίζουν.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε στις 3 το μεσημέρι και συνοδευόμενη από τους φιλάθλους της κατευθήνθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης για να γευματίσει.

«Ο κόσμος δίνει δύναμη στην ομάδα»

Εμφανώς συγκινημένος από την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο της ομάδας ο προπονητής του ΟΦΗ αφιέρωσε την άνοδο στους φιλάθλους του κρητικού συλλόγου : «Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος. Τον κάναμε χαρούμενο και αυτό τα λέει όλα . Ο κόσμος δίνει δύναμη σε αυτή την ομάδα , ο κόσμος ήταν συμπαραστάτης στην προσπάθεια μας και του χρόνου πιστεύω να τον ξανακάνουμε και πάλι περήφανo».

Ο Νίκος Αναστόπουλος αφιέρωσε την άνοδο του ΟΦΗ στο Δήμαρχο Ηρακλείου λέγοντας : «έκανε πολλά πράγματα για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει κοντά στο στόχο της».

Όσο για το αν προλαβαίνει ο ΟΦΗ να προετοιμαστεί για τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα επισήμανε : «Έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό με τον Νίκο Μαχλά γιατί και οι δύο είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου αλλά η διαδικασία των πλέϊ οφ έφερε κάπως πίσω το πλάνο μας. Από αύριο αφού ξεκουραστούμε σήμερα θα βάλουμε μπροστά το πλάνο μας για την Σούπερ Λίγκα.

O Πολυχρόνης Βεζυρίδης από την πλευρά των παικτών υπογράμμισε : «Όλη την χρονιά μας έσκαβαν τον λάκκο αλλά εμείς τους διαψεύσαμε και μπορέσαμε και πετύχαμε τον στόχο της ανόδου.

Όσο για το αν θα φοράει και τη νέα χρονιά τη φανέλα του ΟΦΗ τόνισε : «Επιθυμία και δικιά μου και της διοίκησης είναι να μείνω . Έχουμε κάνει μια πρώτη συζήτηση και νομίζω ότι θα τα βρούμε. Αφιερώνω την άνοδο στον κόσμο της ομάδας που μας συμπαραστάθηκε όλη τη χρονιά και στην οικογένεια μου που είναι πάντα κοντά μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook