Ολοκληρώθηκε το καστ της νέας καθημερινής απογευματινής σειράς του Mega «Πρωτοβάθμια Εξίσωση» – ο τίτλος είναι προσωρινός- που το κανάλι ελπίζει να γνωρίσει ανάλογη επιτυχία με τα «Μυστικά της Εδέμ».

Στην «Εξίσωση» θα δούμε αγαπημένους ηθοποιούς που συμμετείχαν στα «Μυστικά της Εδέμ», στη «Ζωή της άλλης» αλλά και στη «Βέρα στο δεξί». Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Mega στο νέο καθημερινό του σίριαλ, θα εμφανίζονται: ο Αλέξανδρος Σταύρο, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσω Λασκαράκη, η Άντα Λιβιτσάνου και σε ειδικές συμμετοχές: ο Νίκος Γαλανός και η  Άννα Αδριανού. Επίσης το καστ συμπληρώνουν οι: Ορφέας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Λίλη Τσεσματζόγλου, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βιβή Κόκκα, Γιάννης Δρίτσας, Ορέστης Τρίκας και άλλοι ηθοποιοί.

Το σενάριο της σειράς

Σε ένα σύγχρονο ιδιωτικό κολέγιο νέοι φοιτητές προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του παρελθόντος και να ξεκινήσουν τη ζωή τους δυναμικά μέσα από συγκρούσεις, έρωτες και σχέσεις που μπερδεύονται.

Η ιστορία ξεκινάει πολλά χρόνια πριν όταν ο Δημήτρης ένας παντρεμένος επιχειρηματίας έχει μια εφήμερη ερωτική περιπέτεια με μια γοητευτική κοπέλα, τη Βίκυ. Λίγο καιρό μετά, εκείνη ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Ο Δημήτρης όμως αρνείται κάθε ευθύνη και η κοπέλα αποφασίζει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί τους. Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του την οποία δεν εγκαταλείπει, μένει επίσης έγκυος. Χρόνια αργότερα τα δυο παιδιά του ήρωα θα συναντηθούν σε ένα από τα πιο πλούσια και κλειστά ιδιωτικά κολλέγια της Αθήνας, αγνοώντας βέβαια το ένα την ύπαρξη του άλλου…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook