Μια οικογένεια με δύο νεαρά κορίτσια που ζει στα Χανιά έχει ανάγκη την βοήθεια των συμπολιτών τους.

Οι συνθήκες στις οποίες ζει η οικογένεια δεν είναι οι καλύτερες δυνατές ενώ στερούνται τα βασικά όπως νερό και ρεύμα ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους “πετάει” στο δρόμο.

Σύμφωνα με την σελίδα του Facebook “Βοήθα με μπορώ” η οικογένεια έχει άμεση ανάγκη από σπίτι στα Χανιά με πολύ χαμηλό ενοίκιο ενώ τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας αναζητούν εργασία.

Η ανάρτηση από την σελίδα “Βοήθα με μπορώ”:

“Στον Σταυρό Ακρωτηρίου μια οικογένεια με 2 παιδιά ηλικιας 17-18 χρονών μαθήτριες λυκείου. Οι οικογένεια είναι χωρίς νερό και ρεύμα εδώ και παρά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τούς πετάει στο δρόμο.

Η οικογένεια κάνει απεγνωσμένα έκκληση για εργασία για ενα σπίτι στα χανιά με πολύ πολύ χαμηλό ενοίκιο ή αν γίνεται δωρεάν μέχρι να σταθεί ξανά στα πόδια της. Επίσης έχει ανάγκη απο τρόφιμα ρούχα και παπούτσια.

Οι μικρές λόγω των προβλημάτων και των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης έχουν πέσει πολύ συχνά θύματα bullying στο σχολείο όπου φοιτούν με αποτέλεσμα αυτό να έχει αφήσει τα σημάδια του στις ψυχούλες τούς και η μια από τις δύο να έχει είδη σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η μόνη παρέα των κοριτσιών είναι τα δυο μικρά σκυλάκια τούς το καταφύγιο και η παρηγοριά τούς πέρα το οτι έχουν η μια την άλλη αυτά τα δυο μικρά πλάσματα τις κάνει να ξεχνάνε λίγο τη θέση στην οποία βρίσκονται. Οι οικογένεια κάνει πραγματική έκκληση βοήθειας για ενα σπίτι στα Χανιά, εργασία, τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια παρά για χρήματα.

Όποιος θέλει και δεν πιστεύει η προσωρινή πόρτα του σπιτιού τούς είναι ανοιχτή ώστε να δείτε με τα μάτια σας τις συνθήκες διαβιώσεις. “

Ενώ σε νεότερη ανάρτηση δίνονται διευκρινιστικές οδηγίες για το πως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

“Λοιπόν παιδιά προσέξτε με λίγο. Η οικογένεια έχει άμεση ανάγκη απο ενα σπίτι στα Χανιά όπου το ενοίκιο να είναι πολύ χαμηλό θα δέχονται κατοικίδια μιάς και τα κορίτσια έχουν απο ενα σκυλάκι συντροφιάς η κάθε μια και που στη αρχή θα τούς δοθεί δωρεάν τουλάχιστον για τούς πρώτους έξι μήνες μέχρι η οικογένεια να πατήσει στα πόδια της .

Έπειτα έχουμε ανάγκη απο εργασία για την μητέρα και τον πατέρα πάλι μέσα στα χανιά. Η μητέρα ξέρει να καθαρίζει σπίτια έχει προσέξει παιδάκια έχει κάνει σε κουζίνα λατζα, σαλατες κτλ επίσης ξέρει κ απο σίδερο. Ο πατέρας απο οικοδομές, ελιές, χωράφια, και συνεργείο καθαρισμού. Τα ρούχα που μαζεύουμε είναι μέγεθος medium και large . Απο παπούτσια 38 39 43. Απο τρόφιμα προς το παρόν οτι δήποτε είναι εκτός ψυγείου. Τα ρούχα και τα τρόφιμα συγκεντρώνονται με επιθυμία της οικογενείας στο Πασακάκι Αγίου Νεκταρίου 33. Το συντονισμό της όλης προσπαθείας τον έχει αναλάβει προσωπικά με έγκριση της οικογένειας η Androniki Bachtsavani.

Για περισσότερες πληροφορίες :6938830630 & 6973179651″

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook