Την ενεργή δραστηριοποίηση της αντιπεριφερειας Χανίων στον αγώνα για να μην γίνει η εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων ζήτησαν από τον αντιπεριφερειαρχη Απόστολο Βουλγαράκη μέλη της Πρωτοβουλιας κατά της εκχώρησης του αεροδρομίου στην Fraport. 

Στην διάρκεια συνάντησης το πρωί στην αντιπεριφερεια Χανίων επεσήμαναν πως είναι αναγκαία η στήριξη της αυτοδιοίκησης εν όψει και της εκδήλωσης που θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Χανίων.

Ο κ. Βουλγαράκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν πριν την υπογραφή της συμφωνίας με την Fraport εκφράζοντας και το παράπονο πως οι πολίτες δεν συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.

“Υπήρχε μερίδα του πολιτικού κόσμου που έλεγε απάνω τους Αποστόλη και είμαστε μαζί σου αλλά στην συνέχεια με άφησαν μόνο μου.” είπε ο κ. Βουλγαράκης.

Στην συνέχεια ανέφερε πως θα συμμετάσχει στην προσπάθεια αν και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “μας έστησαν στον τοίχο και ήδη μας πυροβολούν”.

Στην συνέχεια τα μέλη της Πρωτοβουλιας εχουν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ. Γιάννη Μαργαρωνη ενώ αύριο θα συνεχιστούν οι συναντήσεις με δημάρχους του νομού Χανίων.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook