Φρικτό θάνατο βρήκε ο 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost. Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 6χρονου από τον 15χρονο σοκάρουν.

Ο δράστης ένας 15χρονος με βίαιο παρελθόν, που το 2016 είχε επιχειρήσει να βιάσει έναν ανήλικο, ομολόγησε πως στραγγάλισε και βίασε τον 6χρονο. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί  νεκροψία-νεκροτομή στην σωρό του άτυχου Μεχμεταλή Σεζάλ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αλλά και να επιβεβαιωθούν ή όχι οι ισχυρισμοί του 15χρονου καθ’ ομολογία δράστη.

Το άτυχο παιδί εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι, 200 μέτρα μακριά από το σημείο που τον είχαν δει ζωντανό για τελευταία φορά. Το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα ακοής και ομιλίας, το ίδιο και ο 15χρονος δολοφόνος τους. Ο δράστης παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή τις αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό του 6χρονου από το βράδυ του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί έστρεψαν τις έρευνές τους γύρω από τον 15χρονο από την πρώτη στιγμή καθώς μόλις πέρσι είχε αποπειραθεί να βιάσει έναν ανήλικο.

Ο 15χρονος αρνούνταν πεισματικά κάθε σχέση με την υπόθεση, αλλά τελικά παραδέχτηκε την ενοχή του, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους της δολοφονίας του 6χρονου. Μάλιστα ο δράστης ήταν εκείνος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σεζάλ.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς ο 6χρονος ήταν δεμένος χειροπόδαρα με κουρτίνα και ένα μπουφάν, φέροντας εμφανή σημάδια σε λαιμό, αυχένα και άνω χείλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook