Απόφαση καταπέλτης είναι αυτή του αρμόδιου υπουργείου εμπορικής Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής που δικαιώνει πανηγυρικά τον σύλλογο ιδιοκτητών ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Ηρακλείου CANDIA μετά από προσφυγή τους κατά της υπ αριθμ.απόφασης 262/21-4-14 και βαρύνει καθολικά τον τότε πρόεδρο του ΟΛΗ Γιάννη Μπρά και το Δ.Σ του οργανισμού αφήνωντάς τους μάλιστα  έκθετους ακόμα και σε πιθανή καταβολή αποζημειώσεων εφόσον οι ενοικιαστές οχημάτων διεκδικήσουν τα νόμιμα, όπως δήλωσε νωρίτερα στην εκπομπή “ΠΥΞΙΔΑ” του Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο ο πρόεδρος του συλλόγου και μέλος των νησιωτικών επιμελητηρίων Ελλάδος Γιώργος Μπαμιεδάκης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους τα μέλη της επιτροπής του ΥΕΝ  δεν αφήνουν κανένα περιθώριο υπερ της τότε Διοίκησης και του κ. Μπρά, και καταλήγουν στην συγκεκριμένη απόφαση,δικαιώνοντας τις ενστάσεις των μελών του συλλόγου, και τους αγώνες τους εδώ και μια διετία.

Η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων θα πρέπει να σταματήσει “χτες” την λειτουργία του στην είσοδο του επιβατικού λιμένα.

Το σχετικό έγγραφο που σας παραθέτουμε έχει ήδη φτάσει και στον Πρόεδρο και Δ.Σ του ΟΛΗ Α.Ε και αναμένονται οι διαδικασίες άμεσα. 


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook