Με τιμητικές βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών αλλά και εκπροσώπων θεσμικών φορέων, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:30 στο κέντρο ΚΟΥΡΗΤΕΣ.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου «Μεγαλόνησος» αναφέρονται: «Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα βραβευτούν οι μεταλλιούχοι  Παραολυμπιονίκες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στην Παραολυμπιάδα του Ρίο, και δόξασαν την Ελλάδα για μία ακόμη φορά. Οι μεταλλιούχοι παραολυμπιονίκες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι:

Στεφανουδάκης Μανώλης

Μάμαλος Παύλος

Che john Fernades

Πολυχρονίδης Γρηγόρης/ Πατρώνη Κατερίνα ( συνοδός αθλήτρια)

Σεκινίδης Δημήτρης

Μπακοχρήστος Δημήτρης

Κοροκίδα Δήμητρα

Πανανός Νικόλαος/ Κεραμίδας Ανδρέας ( συνοδός αθλητής)

Ντέτα Άννα/ Ντέτα Χριστίνα ( συνοδός αθλήτρια)

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν και οι αθλητές και οι προπονητές του σωματείου που συμμετείχαν στην παραολυμπιάδα του Ριο καθώς και εκείνοι που έλαβαν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς επίσης και οι Κρητικοί αθλητές που έλαβαν μέρος στην Παραολυμπιάδα.

Στην εκδήλωση θα γίνουν και 4 ειδικές βραβεύσεις στους:

Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την προσφορά του και την αμέριστη στήριξή του προς το σωματείο μας τα τελευταία χρόνια. Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ‘’ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ’’ Παγκρήτιο Στάδιο, Θύρα 8, Σπ. Μουστακλή 1 [email protected] τηλ. Επικ. 6973161275 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook