Την Πέμπτη (26/01) το βράδυ αναχωρεί από τα Χανιά η αποστολή του Α.Σ. Κρήτες, που θα συμμετάσχει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό νοτίου Ελλάδας.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα το διάστημα 27-29 Ιανουαρίου και η αποστολή του Α.Σ. Κρήτες αποτελείται από τους εξής αθλητές: Μαρία Κατσούλη, Γεωργία Μπουρδαντωνάκη, Ελένη Αντωνίου, Γιώργο Παλιουργιώτη, Μανώλη Μαζανάκη και τον προπονητή Νικόλαο Καντάρα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Αναχωρεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου η αποστολή του Α.Σ.Κρήτες για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό νοτίου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα στις 27-28-29 Ιανουαρίου. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή 1200 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Νοτίου Ελλάδος και όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος αναμένεται δυνατός ανταγωνισμός, και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στους νέους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όπου θα κάνουν το ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η αποστολή του Α.Σ. Κρήτες αποτελείται από τους:

Κατσούλη Μαρία, Μπουρδαντωνάκη Γεωργία, Αντωνίου Ελένη, Παλιουργιώτη Γιώργο, Μαζανάκη Μανώλη και τον προπονητή τους Καντάρα Νικόλαο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την anek lines & bluestar ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook