Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας τριών Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών στα Χανιά, κατέθεσε στην Βουλή, ο Χανιώτης βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Στην ερώτησή του ο κ.Μαρκογιαννάκης αναφέρει τα εξής :

\” Εξοργισμένες είναι οι Δημοτικές Αρχές και οι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά Χανίων και Δήμου Σφακίων από την αναστολή λειτουργίας των ΚΕΠ Βουκολιών, Αλικιανού και Χώρας Σφακίων.

Τα εν λόγω ΚΕΠ λειτουργούσαν με εργαζόμενους με σύμβαση μίσθωσης έργου η οποία έληξε 2/08/2011. Παρά τις επανειλημμένες επιστολές των Δημοτικών Αρχών προς τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που θα προέκυπτε μετά την λήξη των παραπάνω συμβάσεων, δυστυχώς λύση δε δόθηκε με αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας των ΚΕΠ.

Το γεγονός ότι η αναστολή λειτουργίας των παραπάνω ΚΕΠ γίνεται στην αιχμή της τουριστικής περιόδου, αλλά και το ότι εξυπηρετούνται κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών , άφησε ασυγκίνητους τους αρμόδιους.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:

Ερωτάται ο κ.Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης εάν προτίθεται να μεριμνήσει για την στελέχωση και επαναλειτουργία των ανωτέρω ΚΕΠ.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook