Την δική του απάντηση έδωσε ο δήμος Σφακίων στο παραπολιτικό σχόλιο που αναρτήθηκε το πρωί στο Flashnews.gr

“Με αφορμή το σημερινό άρθρο σε ειδησεογραφική τοπική σελίδα με θέμα: «Τα Σφακιά βάλουν κατά του Πολάκη», σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Σφακίων, πάντα πιστός στις θέσεις και στις απόψεις του, θα συνεχίσει να στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών καθώς και πρωτοβουλίες πολιτών ή φορέων που τάσσονται κατά των ιδιωτικοποιήσεων της κρατικής περιουσίας και ιδιαίτερα του αεροδρομίου Χανίων που φέρει το όνομα του Σφακιανού Εθνομάρτυρα Ιωάννη Βλάχου Δασκαλογιάννη.

Ουδέποτε το σχετικό ψήφισμα μας, όπως δημοσιεύτηκε, είχε σχέση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, ο οποίος από την θέση που κατέχει  συνεχίζει να στηρίζει και να βοηθάει με κάθε τρόπο τα Σφακιά.

Το Δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο είναι μέλος, ποτέ δεν παρότρυνε τους δημότες προς καμία πολιτική παράταξη και δεν  επιτρέπει σε κανέναν να παρερμηνεύει τις θέσεις του.

 Ο κόσμος των Σφακίων είναι σε θέση ν’ αποφασίζει μόνος του για τις πολιτικές του θέσεις, ν’ αναγνωρίζει και να τιμά ανάλογα τους ανθρώπους που στηρίζουν και αγαπούν τα Σφακιά. “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook