Μετά την ήττα από την Καλλιθέα στον Κισσαμικό έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή (05/02).

Μοιραία λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων του τελευταίου διαστήματος η ομάδα δεν έχει… χρόνο για να σκεφτεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (01/02).

Τα προβλήματα βέβαια για τον Σπύρο Μπαξεβάνο είναι αρκετά, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους οι Σταθάκης, Τιάγκο Σίλβα και Κουρέλλας, ενώ σε καλύτερη κατάσταση δείχνει ο Τσοντάκης.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (05/02) με τον Παναιγιάλειο βρίσκεται στο μυαλό όλων πλέον στην ομάδα μας, αφού μετά την ήττα από την Καλλιθέα δεν υπάρχει… χώρος για σκέψεις αναφορικά με τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως της ιστορικής σημασίας της αναμέτρησης με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Τα προβλήματα είναι αρκετά αφού δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους οι Τιάγκο Σίλβα, Σταθάκης και Κουρέλλας, ενώ σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι ο Τσοντάκης.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί με την Καλλιθέα και προπόνηση για τους υπόλοιπους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook