Το βραβείο Fair Play για τη σεζόν 2015-2016 απονεμήθηκε στον ΑΟ Χανιά, στο πλαίσιο της 35ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή, που διοργάνωσε τη Δευτέρα (30/01) ο ΠΣΑΠ, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ.

Το βραβείο στον ΑΟΧ δόθηκε με αφορμή την απόφαση της ομάδας να δεχτεί γκολ μετά το 2-2 που είχε πετύχει στη Ζάκυνθο, όταν ο Τσούτσης δεν είχε τηρήσει το fair play και είχε σκοράρει. Με τη σέντρα οι παίκτες του ΑΟΧ, δεν αμύνθηκαν και άφησαν τον Ζαϊρί να προχωρήσει ανενόχλητος μέχρι την περιοχή της Χανιώτικης ομάδας, σημειώνοντας το 3-2 (το ματς ολοκληρώθηκε στο 3-3).

Για λογαριασμό των “μπλε” το βραβείο παρέλαβε ο πρώην ποδοσφαιριστής τους Πάρης Παλιάτσιος, που συνεχίζει στον Πανελευσινιακό. Βέβαια τότε δεν ήταν μέλος της ομάδας, αφού εντάχθηκε τον Ιανουάριο, αλλά παρέλαβε το βραβείο λόγω της παρουσίας του στην Αθήνα.

Βραβείο Ήθους σε Γουνδουλάκη

Η γιορτή του ΠΣΑΠ είχε έντονο… χρώμα από Χανιά, αφού ξεχωριστή βράβευση υπήρξε και για τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Ο αρχηγός του Πλατανιά τιμάει με την παρουσία του και το ήθος του επί σειρά ετών το ελληνικό ποδόσφαιρο και βραβεύτηκε με αφορμή το γεγονός ότι αγωνίζεται τόσα χρόνια χωρίς να έχει αντικρίσει κόκκινη κάρτα.

Στους κορυφαίους Παράσχος, Μπαξεβάνος, Μασάδο

Ακόμα, στην τριάδα των κορυφαίων προπονητών της Super League επιλέχτηκε ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, ενώ στη Football League μέσα στους κορυφαίους ήταν ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος.

Τέλος, στην τριάδα των κορυφαίων ξένων της κατηγορίας ήταν ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ Ούγκο Μασάδο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook