Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα η Κ20 του Πλατανιά μόνο… απαρατήρητη δεν περνάει στις τάξεις του συλλόγου, αφού όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη δύο νεαροί ποδοσφαιριστές υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πρόκειται για τους Αμπντούλ Ραχμάτ Ουές (γενν. 14/06/1998) και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο (γενν. 23/11/1997-κεντρική φωτ.), που διαπρέπουν με τις εμφανίσεις τους με την Κ20. Αμφότεροι αποτελούν “λαβράκια” για τους “ερυθρόλευκους” και εντάχθηκαν στην ομάδα του Νίκου Μαναρώλη το περασμένο καλοκαίρι.

Ο συριακής καταγωγής Ουές ήταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και πέρασε από δοκιμή κι από ομάδες της Αγγλίας, ενώ ο Σάαντο (ή Αμπντελ ή Φούφλια!) από νεαρή ηλικία ξεχώριζε με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Φωκίδας και πριν από τον Πλατανιά έπαιζε στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων στο πλαίσιο της ανάδειξης και της προώθησης των παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους παίκτες της ομάδας Νέων, Ουές Αμπτούλ Ραχμάτ (14/06/1998) και Αμπνέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο (23/11/97).

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook