Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έρχεται τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στην πλατεία Κοραή, στις εκδηλώσεις που οργανώνουν «Το Μήλον της Έριδος» το «La Brasserie» και ο «Νότος», να μας «ζεστάνει» τη ψυχή και να μας τραγουδήσει στον καθένα ξεχωριστά «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου».

Όλο το χειμώνα ακούγαμε τη ζεστή φωνή της να συνοδεύει με τρόπο
ανεπανάληπτο πολλές από τις ατμοσφαιρικές σκηνές και τους τίτλους στην
τόσο επιτυχημένη σειρά «Το Νησί».

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ήταν η φιγούρα και η φωνή που είχαμε προσέξει όλοι στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου για έξι ολόκληρα χρόνια. Κάπως έτσι ήρθε και η συμμετοχή της στο soundtrack του \”Μπραζιλέρο\” που έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου με το \”Δεν είναι αργά για θαύματα\”.

\"\"

Αμέσως μετά έρχεται ο πρώτος προσωπικός της δίσκος \”Και η γη γυρίζει\” και η Ανδριάνα εκτοξεύεται στα ραδιοφωνικά charts με το \”Μοίρα μου έγινες\”. Το ελληνικό τραγούδι έχει κερδίσει μια ολοκαίνουρια παρουσία, μια ξεχωριστή φωνή, αναγνωρίσιμη, με ιδιαίτερη χροιά και εξαιρετική σκηνική παρουσία.

Όσο για τα live; Έχει εμφανιστεί στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου, έχει συνεργαστεί με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον Κώστα Λειβαδά, ενώ για ένα ολόκληρο χειμώνα έχει εμφανισθεί στην \”Αθηνών Arena\” δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο. Συμμετέχει στη συναυλία – αφιέρωμα για την Βίκυ Μοσχολιού στο πλάι των μεγαλύτερων γυναικείων φωνών του ελληνικού τραγουδιού.

Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφορεί το τρίτο άλμπουμ της με τίτλο “Δες Καθαρά” .

Το ομώνυμο τραγούδι , μια επανεκτέλεση του “Face à la mer” του γάλου Calogero με Ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραΐτη , κερδίζει το βραβείο “Best Music Video” στο “Video Music Awards 2008”.

Το Μάιο του 2009 κυκλοφορεί το τέταρτό της άλμπουμ με τίτλο «The Rose Tattoo» , το οποίο αποτελεί μια συλλογή απο κλασσικά τραγούδια ξένα και Ελληνικά των δεκαετιών του ‘50 και του ‘60 , διασκευασμένα από τον Μίνο Μάτσα . Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε μεταξύ Los Angeles και Αθήνας .

Στις 11 Οκτώβρη 2010 κυκλοφορεί το πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο “Ο Τζον Τζον Ζει” , στο οποίο υπάρχει για πρώτη φορά ο ίδιος συνδυασμός συνθέτη – στιχουργού σε όλο το άλμπουμ.
Ο Στάμος Σέμσης έγραψε τη μουσική σε όλο το δίσκο και ο Νίκος Μωραΐτης τους στίχους.

Η πολύ δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Το νησί” χρησιμοποιεί το τραγούδι της Ανδριάνας “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” (από το άλμπουμ “The Rose Tattoo”) σαν τραγούδι τίτλων .
Μια ξεχωριστή συναυλία στην πλατεία Κοραή τη Δευτέρα 8 Αυγούστου από την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Οι εκδηλώσεις στη πλατεία Κοραή ολοκληρώνονται την Τετάρτη 10 Αυγούστου με τη συναυλία του Ψαραντώνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook