Έστω κι αν έδειξε τάσεις… αυτοχειρίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο Πλατανιάς κατάφερε για δεύτερη φορά στην ιστορία του να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου νικώντας με ανατροπή στην παράταση τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έκανε δυναμική… εκκίνηση στο ματς και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, με κορυφαία το δοκάρι του Μαραγκού στο 11’. Στον βαρύ και… τραγικό αγωνιστικό χώρο των “Ζωσιμάδων” κυριαρχούσαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι φάσεις δεν ήταν τόσες πολλές με τον Πλατανιά να έχει την ευκαιρία στο 65’ να “καθαρίσει” την πρόκριση. Ο Μπέριος απέκρουσε με το χέρι το σουτ του Μανούσου και αποβλήθηκε, αλλά ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιακουμάκης αστόχησε.

Στο 84’ τελικά ο Ζάιρο άνοιξε το σκορ κι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί με πέναλτι του Γιορέντε (113′), που κέρδισε ο Σίγκνεβιτς, ο Πλατανιάς έφερε το ματς στα ίσα, ενώ πέτυχε και την ανατροπή με το γκολ του Μανούσου στην εκπνοή.

Σπουδαίες επεμβάσεις από τον Κοκκαλά σε προσπάθειες του Κόντε (59′ και στην παράταση 91′ και 117′)

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από τον Δελφάκη, ζητώντας ένα πέναλτι πάνω στον Ζάιρο, αλλά και για το πέναλτι που υποδείχτηκε στην παράταση πάνω στον Σίγκνεβιτς.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας) – Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Κίτρινες κάρτες: Βιδάλ (9’), Κάργας (24’), Κούτρης (30’), Γαρουφαλιάς (39’), Μπανανά (79’)
Κόκκινες κάρτες: Μπέριος (65’)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (27’ λ.τρ. Γιάκος), Βιδάλ, Νικολιάς (55’ Κόντε), Ναδάλες (69’ Σκόνδρας), Ζάιρο  Μασούρας.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (64’ Σίνγκνεβιτς), Μπανανά, Πριντέτα (54’ Στάθης, Κάργας, Βάντερσον, Μαραγκός, Μουνάφο, Γιορέντε, Μανούσος, Γιακουμάκης (79’ Στανισάβλιεβιτς)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook