Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά την πρεμιέρα στην Κέρκυρα, κι αφού μεσολάβησαν οκτώ παιχνίδια, πανηγύρισε ο Πλατανιάς στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό του Γιάννη Χριστόπουλου με 2-1.

Με το γρήγορο γκολ του αρχηγού του, Κώστα Μενδρινού στο 3’, ο Πλατανιάς μπήκε από νωρίς σε θέση… οδηγού, για να έρθει από στατική φάση και το 0-2 με εκπληκτικό και δύσκολο του Σίγκνεβιτς, που άνοιξε… λογαριασμό με τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας.

Στο 49’ ο Στάθης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο 64’ δόθηκε αυστηρό πέναλτι σε πέσιμο του Π. Γιακουμάκη, με το οποίο δόθηκε η ευκαιρία στον Τόνι Σίλβα να μειώσει σε 1-2.

Με μπροστάρη τον Μενδρινό ο Πλατανιάς διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα, παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ενώ ο αρχηγός του “κέρδισε” και τις δύο κίτρινες κάρτες του Καραχάλιου, που αποβλήθηκε στο 83’.

Οι φάσεις του αγώνα
3’ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Μενδρινού από πλάγια θέση, η μπάλα περνάει απ’ όλους, ο Ναμάσκο δεν μπορεί να αντιδράσει κι η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του, καταλήγοντας στα δίχτυα (0-1).
9’ Σουτ του Μανούσου από μακρινή απόσταση μπλόκαρε ο Ναμάσκο.
23’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Βάντερσον με ωραία κεφαλιά ο Σίγκνεβιτς ανοίγει… λογαριασμό με τη φανέλα του Πλατανιά (0-2).
28’ Σέντρα του Μάντζιου, ο Βάντερσον απομακρύνει σε έναν χώρο όπου βρίσκεται ο Καραχάλιος, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
31’ Σουτ του Τόνι Σίλβα ο Σωτηρίου μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
40’ Ο Μανούσος πήρε την μπάλα από τον Λάτσι κάτω από το κέντρο του γηπέδου και προχώρησε μέχρι την περιοχή αλλά από δύσκολη θέση προσπάθησε να σκοράρει με την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε να καταλήγει ψηλά άουτ.
43’ Κόρνερ του Τόνι Σίλβα ο Μάντζιος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία.
45+3’ Φάουλ του Λάτσι η μπάλα στο τείχος, ο Ουόν πασάρει κάθετα στον Νιασέ που σουτάρει μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Σωτηρίου.
61’ Σουτ του Καραχάλιου ο Σωτηρίου μπλοκάρει την μπάλα.
65’ ΓΚΟΛ: Ο Παπαδόπουλος δίνει πέναλτι σε πέσιμο του Π. Γιακουμάκη υπό την πίεση του Στανισάβλιεβιτς και ο Τόνι Σίλβα το εκτελεί εύστοχα για το 1-2.
86’ Επικίνδυνη σέντρα του Τόνι Σίλβα η μπάλα βρίσκει στον Βάντερσον και περνάει παράλληλα από την εστία.
87’ Σέντρα του Γιορέντε, σουτ του Σίγκνεβιτς η μπάλα βρίσκει στον Βούρο και καταλήγει κόρνερ.
90’ Σουτ του Γιορέντε και δύσκολη απόκρουση του Ναμάσκο με το ένα χέρι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής) – Χούσκογλου (Θράκης)
4ος διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Ουόν (2′), Σίγκνεβιτς (15′), Στάθης (45+1’, 49’), Στανισάβλιεβιτς (64’), Μενδρινός (67’), Καραχάλιος (75’, 83’), Καραμπουέ (90+2’), Σωτηρίου (90+3’)
Κόκκινες κάρτες: Στάθης (49’), Καραχάλιος (83’)

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72’ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49’ Γιουσούφ) , Τόνι Σίλβα, Π. Γιακουμάκης, Μάντζιος (56’ λ.τρ. Καραμπουέ).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Πριντέτα, Κάργας, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (87’ Μαραγκός), Μενδρινός, Μανούσος (53’ Αποστολόπουλος), Γ. Γιακουμάκης (72’ Γιορέντε), Σίγκνεβιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook