Αλλαγή πλεύσης στο θέμα του Σαϊμπου Γιακούμπου φαίνεται να έχουμε στον ΟΦΗ με το ενδεχόμενο ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην κρητική ομάδα να είναι πλέον πολύ πιθανό. 
Ο Γιακούμπου που το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει αίτημα στην FIFA για μονομερή διακοπή του συμβολαίου του λόγω κάποιων οφειλών που υπήρχαν προς το μέρος του και βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα πολύ κοντά στην Ένωση Παραλιμνίου φαίνεται να έχει ρίξει «γέφυρα» επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και να επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα. 
Ο Νίκος Μαχλάς μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει μια συνάντηση τόσο με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή όσο και με τον ίδιο τον Γιακούμπου για να λυθεί το ζήτημα του και να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ από την στιγμή που ούτως η άλλως έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την κρητική ομάδα. 

Νέος προπονητής ο Δημ. Βολωνάκης στην Κ20 
Στο μεταξύ υπήρξε αλλαγή προπονητή σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα Κ20 του ΟΦΗ που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Βολωνάκης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Νέων και θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καβουσανού στον πάγκο της ομάδας. 

Η προετοιμασία για την ομάδα Κ20 του ΟΦΗ θα ξεκινήσει το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ενώ υπενθιμήζεται ότι συνεχίζονται οι δοκιμές παικτών γεννηθέντων 1992,1993,1994 και 1995, και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής κ Τιτομιχελάκη Λεωνίδα (καθημερινά 11:00 με 14:00) στο τηλέφωνο 6945309873. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook