Τα Σφακιά και την Γαύδο επισκέπτεται σήμερα ο συνιδρυτής της Microsoft Paul Allen , ο οποίος με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Octopus κάνει διακοπές σε Ελληνικά νησιά.Νωρίς το πρωί η θαλαμηγός «έδεσε» έξω από το λιμάνι της Χώρας Σφακίων (φωτο) και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr οι 16 επιβάτες θα επισκεφθούν με τα ελικόπτερα της θαλαμηγού την ακριτική Γαύδο, ενώ με τα σκάφη θα ξεναγηθούν σε παραλίες των Σφακίων, όπως τα «Γλυκά νερά», τα «Μάρμαρα» κ.α

  

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παρουσία και του Bill Gates στο σκάφος, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Όμως το βέβαιο είναι πως μεταξύ των 16 καλεσμένων του μεγιστάνα της ηλεκτρονικής τεχνολογίας Paul Allen, βρίσκεται και διάσημος ηθοποιός.

Άλλωστε και το 2009 που είχε ξανακάνει διακοπές στις Ελληνικές θάλασσες ο συνιδρυτής της Microsoft φιλοξενούσε τον Μικ Τζάγκερ.

Ο 58χρονος Paul Allen και η παρέα του, ξεκίνησαν την περιοδεία τους στα Ελληνικά νησιά, στις 2 Αυγούστου από το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς.

Στην συνέχεια μετέβησαν στην Σαντορίνη και χθες 5 Αυγούστου η θαλαμηγός «έδεσε» στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ενώ σήμερα στα Σφακιά, όπου και θα παραμείνει όλη την ημέρα.

   

                        Πριν την επιτυχία                         και                             Μετά

Υπενθυμίζεται πως οι συμφοιτητές Biil Gates και Paul Allen ίδρυσαν το 1975 την Microsoft από την προεδρία της οποίας ο Gates αποχώρησε το 2008 προκειμένου να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ιδρύσει μαζί με την σύζυγό του.

Αν και τα φώτα της δημοσιότητας προσέλκυε ο Gates και οι δύο τους εδώ και πολλά χρόνια συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη.

Flashnews.gr