Στην κάμερα του Star μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά και την πορεία της καλοκαιρινής εκπομπής «Elatte».

Εάν μέσα στα επόμενα σχέδια του καναλιού του Αμαρουσίου περιλαμβάνεται και η Ευγενία Μανωλίδου, η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του σταθμού δήλωσε: «Αυτές τις μέρες δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, όλοι είμαστε σε χαλάρωση».

Σχετικά με το Dancing on Ice και την παρουσίασή του, απάντησε ότι δεν έχουν καταλήξει στο πρόσωπο, καθώς «Είμαστε στην διαδικασία που βλέπουμε κόσμο για να χορέψει»

Όσο για τη νέα διευρυμένη πρωινή ζώνη του καναλιού την ερχόμενη σεζόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη τόνισε: «Είναι πολλά πράγματα ακόμα ανοιχτά, εξετάζονται όλες οι προοπτικές μέχρι τελευταία στιγμή» ενώ για τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστούν σε αυτήν τόνισε: «Ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι σίγουρα στην πρωινή ζώνη, καμία άλλη ανακοίνωση δεν θα κάνω μέχρι το τέλος του Αυγούστου».

Για τις δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου με τις οποίες επιβεβαίωσε τις φήμες περί πρότασης για την πρωινή ζώνη του σταθμού, σχολίασε: «Έχει συζητήσει βεβαίως! Ο Χρήστος συνεχίζει να συζητάει για πολλά πράγματα με το κανάλι, είναι βασικός συνεργάτης».

Όταν ερωτήθηκε για την πορεία της καλοκαιρινής εκπομπής που παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας και η Νάντια Μπουλέ και για το αν οι υπέυθυνοι του ΑΝΤ1 είναι ευχαριστημένοι, ανέφερε: «Πολύ, πολύ! Προφανώς, αν δεν ήμασταν δεν θα συνέχιζε, είναι πολύ ξεκάθαρο». Για την απουσία λόγω άδειας της Νάντιας Μπουλέ την προηγούμενη εβδομάδα, σχολίασε: «Όλοι, και ο Θανάσης φεύγει αυτήν την εβδομάδα και η Ράνια Θρασκιά πέρσι έφυγε διακοπές τον Αύγουστο. Δεν θυμάστε καλά!».

Σχολιάζοντας τέλος τις φήμες που θέλουν τη Νάντια Μπουλέ και τη Ράνια Θρασκιά να βρίσκονται μαζί στη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ,  επανέλαβε: «Δεν θα σας πω κανένα όνομα, είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook