Και όταν μάλιστα ο ίδιος είναι ένα από τα πολύ γνωστά στελέχη στο χώρο των δημόσιων σχέσεων και διατηρεί στενούς δεσμούς ακόμα και με πολιτικά πρόσωπα.

Όμως η τύχη του επεφύλαξε να συναντήσει μία γυναίκα που πίστεψε πως ήταν η γυναίκα της ζωής του και να αρχίσει να τα… δίνει όλα για εκείνη. Έχοντας όμως έναν πολυετή γάμο και μία κόρη γύρω στα 17! Ό,τι έκανε όμως το έκανε με απόλυτη μυστικότητα και κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Ούτε καν οι πιο στενοί του φίλοι, από τους οποίους πάντοτε απέκρυβε την ύπαρξη άλλης γυναίκας στη ζωή του.

Αντιθέτως, πολλοί από εκείνους που τον γνωρίζουν και συναναστρέφονται επί χρόνια μαζί του, θα έβαζαν και το χέρι τους στη φωτιά για το… πόσο πιστός σύζυγος και πόσο σωστός οικογενειάρχης ήταν. Έτσι, όλη η παρέα του… έπεσε από τα σύννεφα όταν πριν από μία εβδομάδα εμφανίστηκε μπροστά η γυναίκα και η κόρη του. Η σύζυγος άρχισε να τον βρίζει απροκάλυπτα μπροστά σε όλους. Τον φώναζε αλήτη και βρωμιάρη και προτού ο ίδιος προλάβει να αντιδράσει, άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα της.

Και πριν καλά καλά προλάβουν να σηκωθούν οι υπόλοιποι για να την απομακρύνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο tsantiri.gr, επιτέθηκε και η νεαρή κόρη του η οποία δεν δίστασε να βοηθήσει τη μητέρα της στο… ξύλο που έδινε στον πατέρα της! Ο οποίος παρέμενε καθιστός στην καρέκλα έχοντας σηκώσει απλώς τα χέρια του για να προστατευτεί. Τελικά, ο ξυλοδαρμός έλαβε τέλος όταν η σύζυγος ξεθύμανε. Και αφού σταμάτησε την επίθεση και τις βιαιοπραγίες, συνέχισε να τον βρίζει αποκαλύπτοντάς του τι και πώς είχε μάθει γι’ αυτόν και την ερωμένη…

Η ερωμένη έστειλε… «ροζ» dvd!

Αυτό που προέκυψε από τα λεγόμενα της συζύγου, ήταν ότι η ερωμένη είχε βάλει στόχο να του διαλύσει την οικογένεια. Και όπως φαίνεται το πέτυχε στέλνοντας στη γυναίκα του ένα dvd με οπτικό υλικό που είχε τραβήξει κρυφά, με την ίδια και τον σύζυγο κατά τη διάρκεια συνάντησής τους σε μία γκαρσονιέρα. Πακετάρισε το dvd σε έναν φάκελο και το έστειλε με κούριερ στο σπίτι του ίδιου, αναγράφοντας όμως απ’ έξω ως παραλήπτρια την απατημένη σύζυγο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook