Στο πλευρό της ομάδας τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Πλατανιά, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Πλατανιά “Platanias Ultras”.

Για το ταξίδι αυτό σημαντική ήταν η οικονομική συνεισφορά του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη, τον οποίο ευχαρίστησαν θερμά με ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πλατανιά “Platanias Ultras” αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το πρόεδρο της ομάδος μας Κ. Εμμανουήλ Μαθιουλάκη για την τεράστια οικονομική συνεισφορά του που παρείχε στο ταξίδι που πραγματοποιήσαμε στη Ξάνθη για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, καλύπτοντας τα έξοδα τόσο των εισιτηρίων του γηπέδου όσο και της διανυκτέρευσης μας σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Στάθη Σμυρλάκη και Μανούσο Προβιδάκη για την επίσης οικονομική στήριξη που μας παρείχαν ναυλώνοντας το λεωφορείο της μετακινήσεως μας από και προς τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πλατανιά για τη βοήθεια και τη στήριξη στην πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής.

ΥΓ. Την Κυριακή στις 17:15 όλοι στο γήπεδο των Περιβολίων για να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας. Ας μη λείψει κανείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook