Ο Σλόμπονταν Τζόρτζεβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Μπόμπαν Μίκοβιτς στον ΑΟ Κύδων. Η Χανιώτικη ομάδα έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία της με τον Σέρβο ίντερ και αμέσως υπέγραψε συμβόλαιο με τον Τζόρτζεβιτς, με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες. Ο νέος ξένος του Κύδωνα ήρθε στα Χανιά τη Τετάρτη και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με το συγκρότημα του Μάνου Οικονομάκη.

Ο Κύδωνας έλυσε τη συνεργασία του με τον Μίκοβιτς αφενός επειδή ο ίδιος ο Σέρβος είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γαλλία όπου βρίσκεται η οικογένεια του και αφετέρου επειδή η διοίκηση δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από την προσφορά του. Έτσι λοιπόν μετά τον αγώνα με τον Αερωπό μπήκε μπροστά το διαζύγιο την ίδια στιγμή που η διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας ετοίμαζε την διάδοχη λύση.

Η επιλογή της τεχνικής ηγεσίας ήταν ο Σλόμποταν Τζόρτζεβιτς που αγωνιζόταν στη Δανία.
Ο 27χρονος Σέρβος δεξιόχειρας περιφερειακός, που δύο σεζόν αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με τη φανέλα του Θερμαϊκού έρχεται με πολύ καλές συστάσεις ενώ στα θετικά είναι ότι είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, οπότε ο χρόνος προσαρμογής δεν αναμένεται να είναι μεγάλος.

Ο Τζόρτζεβιτς έχει ύψος 1,96 μ. είναι «απόφοιτος» της μεγάλης σχολής του Νις και έπαιξε για χρόνια στην Ζελέσνιτσαρ. Μετέπειτα μεταπήδησε στην άλλη ομάδα της πόλης την ORK, από την οποία αποχώρησε, λόγω οικονομικών προβλημάτων με επόμενο σταθμό τη Μλαντοστ Τσάτσακ, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Σερβίας!
Στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε για δυο σεζόν στον Θερμαϊκό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Την πρώτη του μόλις χρονιά στην Α1 ανδρών, εντυπωσίασε με την παρουσία του και απέδειξε πως πρόκειται για αθλητή υψηλών προδιαγραφών. Ο Σλόμπονταν Τζόρτζεβιτς έδειξε τα διαπιστευτήρια του με 119 γκολ σε 29 ματς και 34 δίλεπτες αποβολές, ενώ
θεωρείται πολύ ομαδικός παίκτης και καλός αμυντικός. Το καλοκαίρι αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει τη καριέρα του στη Δανία.

Αποτελεσματικός στην επίθεση και επιβλητικός στην άμυνα σχεδόν με τα 200 εκατοστά του, ο 27χρονος αριστερός ίντερ αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τον Κύδωνα για να ξεφύγει από τα πλέι άουτ και να εξασφαλίσει μια ώρα αρχύτερα τη παραμονή στην Α1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook