Η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ και τα σωματεία που συσπειρώνονται σ’ αυτό καλούν συνδικάτα και συνδικαλιστές της πόλης των Χανίων στη σύσκεψη που πραγματοποιούν την Τετάρτη 15 Μάρτη και ώρα 7 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με θέμα την οργάνωση της πάλη μας μπροστά στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν κυβέρνηση – ΣΕΒ – ΕΕ – ΔΝΤ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση “τα Συνδικάτα δεν σταματούν την δράση τους. Συνεχίζουν την επαφή τους με τους τόπους δουλειάς.

Τώρα παίρνουμε τον λόγο εμείς: αποφασίζουμε σε κάθε χώρο δουλειάς. Όλες οι δυνάμεις στη μάχη. Όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, για να κάνουμε πράξη αυτό που αποφασίσαμε μέσα από μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα και έξω από το Hilton, όπου χιλιάδες εργαζόμενοι απάντησαν καμιά ανοχή στα βάρβαρα μέτρα, καμιά ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης , καμιά ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων.

Δεν θα αφήσουμε τους εργοδότες ή την κυβέρνηση σε χλωρό κλαρί.

Αξιοποιούμε κάθε μορφή για να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους ώστε να μην εξαπατηθούν από τα μέτρα της κυβέρνησης, να οργανώσουν την πάλη, δημιουργώντας προϋποθέσεις απεργιακής απάντησης.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook