Η αλλαγή στη νομοθεσία για τις πληρωμές μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών (e-wallet) φέρνει σημαντικές μεταβολές στη διεκπεραίωση πληρωμών μέσω Paysafecard στην Ελλάδα. 

Η Paysafe ανακοίνωσε επίσημα ότι από τις 16/3/17 όλες οι συναλλαγές οφείλουν να γίνονται μέσα από το e wallet «myPaysafecard». Διευκρινίζεται ότι δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο αγοράς του κουπονιού της Paysafecard, αλλά μόνο στον τρόπο  με τον οποίο θα διεκπεραιώνονται οι ηλεκτρονικές πληρωμές, π.χ. η κατάθεση σε μία στοιχηματική εταιρία.

Από τις 16/3/17 και έπειτα, μπαίνει «στοπ» στις απευθείας πληρωμές, με τον 16ψήφιο κωδικό του κουπονιού της Paysafecard να πρέπει να προστίθεται στον «My Paysafecard» λογαριασμό του κάθε χρήστη και μέσω αυτού θα γίνονται στη συνέχεια όλες οι συναλλαγές.

Το Δελτίο Τύπου της Paysafe:

«Νέες νομικές ρυθμίσεις φέρνουν αλλαγές στη διεκπεραίωση πληρωμών με paysafecard στην Ελλάδα. Ωστόσο, για εσάς σχεδόν τα πάντα παραμένουν όπως γνωρίζετε: Μπορείτε να συνεχίσετε να πληρώνετε online με paysafecard στο εξής, όπως ακριβώς θα κάνατε με μετρητά.  

Η μόνη διαφορά ως προς την τρέχουσα εξέλιξη: 
Από 16/3/2017 θα υπάρξει σταδιακή μετάβαση σε my paysafecard. Με την έναρξη ισχύος των νομικών αλλαγών, οι κωδικοί PIN που αποκτώνται στο σημείο πώλησης θα πρέπει να προστίθενται πλέον στον προσωπικό σας λογαριασμό online πληρωμών my paysafecard. Μέσω αυτού θα διεκπεραιώνονται μελλοντικά οι πληρωμές.».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook