Προκάλεσαν προβλήματα σε τουλάχιστον 10 πολυκατοικίες

Τουλάχιστον δέκα πολυκατοικίες στην Χαλκίδα άφησαν χωρίς… υδρομετρητές μέσα σε πέντε ημέρες τρεις νεαροί Έλληνες, οι οποίοι πωλούσαν τη λεία τους σε μια εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων! Η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έρευνα στην εταιρεία για να δουν αν είχαν καταλήξει εκεί τα κλοπιμαία από ένα εργοτάξιο της περιοχής!

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν περισσότερους από 80 υδρομετρητές της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είχαν πουλήσει οι δράστες στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και περιλαμβάνεται στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών νεαρών για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε την ταυτότητα των “πωλητών” και δυο από αυτούς ηλικίας 22 και 21 χρόνων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ ο 19χρονος συνεργός τους δεν εντοπίστηκε και αναζητείται. Οι κλοπές στις πολυκατοικίες είχαν γίνει από την προηγούμενη Πέμπτη ως την περασμένη Δευτέρα και δεν ήταν οι πρώτες για τους τρεις νεαρούς, που έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για διάφορα αδικήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook