Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης αποτελεί το μοναδικό “ερωτηματικό” για τον Κισσαμικό εν όψει του σπουδαίου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει την Κυριακή (26/03, 15:00) στα Περιβόλια.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Σπάρτη και την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αν και φαίνεται να μην έχει κάτι σοβαρό.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση της Παρασκευής αναφέρει τα εξής:

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η “μίνι” προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Την Παρασκευή όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στη Σπάρτη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια για όλους τους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα είχε παιχνίδια κατοχής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουγαΐδης, η κατάσταση του οποίου δείχνει να βελτιώνεται μετά τον τραυματισμό στον αγώνα με τη Σπάρτη.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (25/03) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook