Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες το δημοσίευμα του «Star», το οποίο αναφέρει πως η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος για… τρίτη φορά!

Την ώρα που διεθνή ΜΜΕ θέλουν τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέμπριτζ να περνά κρίση, το «Star» αναφέρει πως το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να αναθερμάνει τον έρωτά του, με την επικείμενη άφιξη του «πελαργού» να έχει αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Το δημοσίευμα, αναφέρει συγκεκριμένα πως η τρίτη εγκυμοσύνη της 35χρονης Κέιτ θα ανακοινωθεί σύντομα από το Παλάτι.

Τα χαρμόσυνα νέα φέρεται να ανακοίνωσε στη βασίλισσα Ελισάβετ, στον πρίγκιπα Κάρολο και στην Καμίλα ο πρίγκιπας Τζόρτζ, ο οποίος ανυπομονεί να πάρει αγκαλιά το τρίτο του αδερφάκι.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Τζόρτζ είπε «η μαμά έχει ένα νέο μωρό στην κοιλιά» ενώ Ουίλιαμ και Κέιτ δεν γνωρίζουν ακόμα το φύλο του μωρού, αν και το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά είναι να είναι υγιές.

«Η Κέιτ είναι σε άψογη φόρμα τώρα. Είναι γεμάτη ενέργεια και δεν έχει σταματήσει λεπτό. Ο Ουίλιαμ είναι εκστατικός» κατέληξε η πηγή από το περιβάλλον του πριγκιπικού ζεύγους.

Nα σημειώσουμε ότι Ουίλιαμ και Κέιτ έχουν ήδη τον πρίγκιπα Τζορτζ που είναι 3 ετών και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που είναι ενός έτους.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook