Την ίδια στιγμή που τα στελέχη της διεξάγουν έρευνες για τη σύγχρονη γενιά της τρομοκρατίας, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κινδυνεύει να μείνει από… λάστιχο.

Έτσι με την ένδειξη «επείγον» το Τμήμα Διοικητικής και Τεχνικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία) ζητά από την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ουσιαστικά την άμεση ικανοποίηση αιτήματος για προμήθεια ελαστικών επισώτρων για τα υπηρεσιακά οχήματα της υπηρεσίας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια

Με το συγκεκριμένο αίτημα ζητούνται 212 τεμάχια με την αιτούμενη πίστωση να ανέρχεται σε 35.000 ευρώ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης πάντως είναι το απόσπασμα του αιτήματος:

«Προμήθεια ελαστικών επισώτρων λόγω έκτακτης και κατεπείγουσας ανάγκης που συνίσταται στην αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου της ΕΛ.ΑΣ. ανά την επικράτεια έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες προμήθειας μέσω του ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού ο οποίος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, βάση της υπ’ αριθ. 13/2017 σχετικής διακήρυξης της Δ/νσης Οικονομικών ΑΕΑ για την κάλυψη ανελαστικών αναγκών κίνησης το μηχανοκίνητου στόλου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και των Αστυνομικών Υπηρεσιών που επιχειρούν στο Νομό Αττικής. Προς το σκοπό αποφυγής ακινητοποίησης αυτού και αδυναμίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και τάξης. Βασικών αρχών της αποστολής του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας για το από 26/03/2017 έως 31/12/2017 χρονικό διάστημα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook