Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια, όμως ακόμα… περνάει η μπογιά τους! Δέκα συν ένα μοντέλα δε σταματάνε να πωλούνται, όσο προσελκύουν τους αγοραστές.

Ωραία τα νέα μοντέλα που βγαίνουν στην αγορά, όμως η… μαγκιά είναι να πουλάνε και μετά από δέκα χρόνια! Όπως γίνεται με τα δέκα συν ένα μοντέλα, τα οποία παρουσιάζει η εκπομπή The Fast Lane Car, που μεταδίδεται από το Amazon.

Άλλα συμπληρώνουν τη δεκαετία και κάποια άλλα κοντεύουν να… σβήσουν κεράκια για τα δέκα χρόνια, αλλά σημασία έχει ότι ακόμα… περνάει η μπογιά τους, αφού οι αγοραστές τα εκτιμούν και επιθυμούν να τα έχουν στην κατοχή τους, παρά το γεγονός ότι είναι… παλιάς κοπής! Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, την αντίστροφη μέτρηση.

Νο10 Nissan Frontier

Αν και έχει διάδοχο το Navara, το μοντέλο που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2005, εξακολουθεί να είναι ψηλά στη λίστα εκτίμησης των αγοραστών.

Νο9 Jeep Wrangler

Αντιθέτως, το Wrangler δεν έχει διάδοχο, όμως τη φετινή χρονιά αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά του. Πάντως και αυτό βρίσκεται στις εκτιμήσεις για αγορά.

Νο8 Dodge Journey

Όπως λέει και το όνομά του, φαίνεται ότι έχει ταξιδέψει για τα καλά στο χρόνο, αφού το Dodge Journey είναι 9 ετών και πέρυσι η αμερικανική μάρκα, ιδιοκτησίας της FCA, πούλησε μόλις 100 χιλιάδες κομμάτια.

Νο7 Toyota Sequoia

Μπορεί να μη φτάνει τους μεγάλους αριθμούς στις πωλήσεις, όμως και πάλι φέρνει κέρδη στη Nissan. Γι’ αυτό και εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά το Sequoia του 2008.

Νο6 Ram 1500

Το πρώτο Ram 1500 κατασκευάστηκε το 2009, έχει αναβαθμιστεί σημαντικά μέχρι σήμερα, ωστόσο η συνέχεια πώλησής του φέρνει χρήματα στην εταιρεία.

Νο5 Fiat 500

Το Fiat 500 παραμένει ένα δημοφιλές αυτοκίνητο, ετοιμάζεται να συμπληρώσει τα δέκα χρόνια ζωής. Η ιταλική φίρμα γνωρίζει πώς να διατηρήσει το ενδιαφέρον των πελατών της στα ύψη, γι’ αυτό και παρουσιάζει ξεχωριστές εκδόσεις, όπως και του Abarth.

Νο4 Mitsubishi Lancer Evo

Τη δεκαετία συμπλήρωσε και το Mitsubishi Lancer Evo, το οποίο φτάνει στο τέλος εποχής του το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, προς το παρόν η ιαπωνική μάρκα έχει τον τρόπο να το διαθέτει στην αγορά.

Νο3 Jeep Patriot

Άλλο ένα μοντέλο της Jeep στη λίστα και πρόκειται για το Patriot. Μπορεί να έχει αντικατασταθεί από το Compass, όμως παραμένει το πιο φθηνό μικρό SUV με μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς (AWD), γι’ αυτό και εξακολουθεί να βρίσκεται στις προτιμήσεις των αγοραστών.

Νο2 Aston Martin Vantage

Η Vantage είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Aston Martin και έχει αφετηρία το 2005, ενώ διατίθεται με κινητήρες V8 και V12, που προσφέρουν απίστευτες επιδόσεις. Γι’ αυτό και η βρετανική μάρκα δε λέει να σταματήσει την πώλησή της.

Νο1 Mercedes-Benz G-Class

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένα SUV, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη ιστορία από τα προηγούμενα της λίστας. Ο λόγος για τη Mercedes-Benz G-Class, με το ντεμπούτο της να χρονολογείται στο μακρινό 1979. Βέβαια, αναμένεται να αντικατασταθεί, όμως συνεχίζει να προσελκύει τους αγοραστές, γι’ αυτό και η γερμανική μάρκα δεν αποφασίζει να την αποσύρει.

Μπόνους Nissan 370Z

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη λίστα συμπεριλαμβάνεται κι ένα μπόνους μοντέλο και πρόκειται για το 370 Ζ της Nissan, που αποτελεί την έκτη γενιά της γκάμας Ζ της ιαπωνικής φίρμας και ξεκίνησε να κυκλοφορεί από το 2009.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook