Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία με εύκολη ανάβαση στην δυτική γωνιά του νομού Ηρακλείου

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία με εύκολη ανάβαση στην δυτική γωνιά του νομού Ηρακλείου, στην διαδρομή σπήλαιο Δόξας – κορυφή Στρούμπουλας, υψ. 798 μέτρα – Μάραθος, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την περιοχή που βρίσκεται το σπήλαιο Δόξας σε καλογραμμένο ανηφορικό μονοπάτι, από όπου οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην κορυφή σε περίπου μιάμιση ώρα. Η ανάβαση  στην κορυφή του Στρούμπουλα, παρά το μικρό ύψος της, προσφέρει μια πραγματικά μοναδική θέα προς τα δύο τρίτα του νησιού μας, τον Ψηλορείτη και την γύρω περιοχή του, ενώ όταν την βλέπεις από την πόλη του Ηρακλείου θυμίζει πυραμίδα. Οι συμμετέχοντες μετά το τέλος της πεζοπορίας θα επισκεφθούν οδικώς το όμορφο χωριό του Φόδελε για καφεδάκι και ξεκούραση.   

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 31/03. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook