Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη των ορειβατι-κών Συλλόγων της Κρήτης ότι θα πραγματοποιήσει Σχολή Αναρρίχησης Βρά-χου Αρχαρίων τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2017.

Η Σχολή θα διοργανω-θεί σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Εκπαίδευσης, που έχει θεσπίσει η Ε.Ο.Ο.Α. κατά τη Γ.Σ. στις 28/01/2012.

Ο βασικός στόχος της Σχολής είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις βασικές αναρριχητικές τεχνικές και τεχνικές ασφάλισης, ώστε να μπορούν να αναρριχηθούν αυτόνομα, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε οργανωμένα Αναρριχητικά Πεδία Βράχου μίας σχοινιάς.  

Η Σχολή θα διαρκέσει δέκα (10) ημέρες, από τις οποίες οι εννέα (9), θα είναι ολοήμερες εκπαιδεύσεις σε οργανωμένα Αναρριχητικά Πεδία Βράχου και η μία (1) σε κλειστή πίστα αναρρίχησης (πρακτική) και θεωρία σε αίθουσα. Ο κανονισμός της Σχολής, το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και οι αιτήσεις εγγραφής σε αυτή, θα διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου.

Τα βασικά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στη Σχολή πρέπει να κατατε-θούν στην γραμματεία του Συλλόγου, πριν την έναρξη της Σχολής, το αργότε-ρο μέχρι και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση γνωριμίας, για την ενημέρωση των συμμετεχόντων.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως 23:00, τηλ. 28210 44647.                                     

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook