Το “παιχνίδι” με τα δυναμιτάκια έστειλε τον μικρό Μπάμπη στο νοσοκομείο

Μεγάλη η λαχτάρα ενός γονέα από την Κρήτη όταν το παιδάκι του, που είχε πάει να παίξει με τους φίλους του, γύρισε με το χέρι γεμάτο αίματα. 

Κάποιος από την παρέα του μικρού έφερε δυναμιτάκια, τα οποία άγνωστο πως κατέληξαν στα χέρια του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα από αυτά έσκασε στα χέρια του δεκάχρονου.

Το παιδάκι επέστρεψε έντρομο σπίτι του και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου οι χειρουργοί έραψαν και καθάρισαν το χέρι του από την πυρίτιδα.

Ευτυχώς η ζημιά ήταν μικρή αλλά θα μπορούσε τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα αν ήταν μεγαλύτερο το πυροτέχνημα.

Το μήνυμα του πατέρα για το περιστατικό:

“Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ…ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ….ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ…ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ…

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…..ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ…..”

Τα βεγγαλικά έχουν την… “τιμητική” τους το Πάσχα, καλό θα ήταν όμως όλοι να είμαστε προσεκτικοί ιδιαίτερα με τα παιδιά μας καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που τα προμηθεύουν στα παιδιά παρά το ακατάλληλο της ηλικίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook