Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ προηγήθηκε απέναντι στον Εργοτέλη αλλά η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου με οδηγό τον Σέρχιο Λεάλ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ (1-2) και να κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν λιγοστές οι φάσεις και στην πρώτη αξιόλογη στο 35’ το ΙΝΚΑ πήρε προβάδισμα όταν από φάουλ του Δημήτρη και αδράνεια στην περιοχή του Εργοτέλη ο Βουρβαχάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα στο 37’ ο Τσίτας είχε σημαντική ευκαιρία για το 2-0, αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα έξω από την εστία.

Ο Εργοτέλης μπήκε πιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις ευκαιρίες του Σερζίνιο (46’) και του Κατσικοκέρη (53’) έφτασε στην ισοφάριση στο 60’ με κεφαλιά του Νικολακάκη μετά από φάουλ του Λεάλ.

Στο 83’ με ένα εκπληκτικό γκολ ο Λεάλ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου)-Τζιλίρης (Πειραιά)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Ντεντάκης (58’ Σέχου), Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Αρσενίεβιτς (79’ Ταταράκης), Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσίτας.

Εργοτέλης (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Σερζίνιο, Νικολακάκης, Γκοτσούλιας (46’ Καϊμακαμούδης), Λεάλ (87’ Ρουσσάκης), Βελλίνης (79’ Μανουσάκης), Κατσικοκέρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook