Με το… δεξί ξεκίνησε η σεζόν για την ομάδα των Παγκορασίδων της Ενόργανης Γυμναστικής του Κύδωνα, που συμμετείχαν με επιτυχία στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Γάλου στο Ρέθυμνο.

Οι Παγκορασίδες του Κύδωνα κατέκτησαν την 1η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό, ενώ ατομικές διακρίσεις είχαν οι Σοφία Ζαχαρίου, η Ελεάννα Καλατζάκη, η Βασιλική Ρεϊζάκη, η Μαρία Στρατουδάκη και η Αντωνία Μπόκου. Άριστες εντυπώσεις άφησαν οι πρωτοεμφανιζόμενες Μαριλένα Μαζανάκη και Ελπίδα Χαβρέ, ενώ στις Κορασίδες 1η στο Άλμα ήταν η Μιχαέλα Καράκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Κύδωνα για τις διακρίσεις της ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής:

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την Ομάδα των Παγκορασίδων της Ενόργανης Γυμναστικής του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ, καθώς την Κυριακή 2 Απριλίου αγωνίστηκαν στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα στον Κλειστό του Γάλου στο Ρέθυμνο όπου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Σύνθετο Ομαδικό. Η Ομάδα αποτελούνταν από της αθλήτριες Ζαχαρίου Σοφία η οποία κατέλαβε και την πρώτη θέση και στο σύνθετο ατομικό της κατηγορίας της καθώς και στο Άλμα, το Δίζυγο, τη Δοκό και στις ασκήσεις εδάφους. Η Καλατζάκη Ελεάννα η οποία κατέλαβε την 2η θέση στο Σύνθετο ατομικό όπως και στο Άλμα ,το Δίζυγο, τη Δοκό, και το έδαφος. Η Ρεϊζάκη Βασιλική κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό της κατηγορίας της όπως και στην Δοκό ,το άλμα και το έδαφος ενώ στο δίζυγο κατέλαβε την 2η θέση. Η Στρατουδάκη Μαρία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό και στο Άλμα , ενώ ήταν πρώτη στο Δίζυγο και τρίτη στη Δοκό και το Έδαφος. Η Μπόκου Αντωνία κατέλαβε την τρίτη θέση στο σύνθετο ατομικό και στο Δίζυγο ενώ τερμάτισε 2η στη Δοκό και στις ασκήσεις εδάφους. Οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες Μαζανάκη Μαριλένα και Χαβρέ Ελπίδα αγωνίστηκαν στην Δοκό και στο Έδαφος και άφησαν άριστες εντυπώσεις και υποσχέσεις εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τον Ιούνιο στην Αθήνα. Στην κατηγορία Κορασίδων αγωνίστηκε και η Καράκη Μιχαέλα η οποία αγωνίστηκε στο Άλμα όπου κατέλαβε και την 1η θέση.

Την Ομάδα συνόδευσαν οι Προπονητές του Αγωνιστικού Τμήματος Μαμούτη Κατερίνα και Κουρουξούς Θωμας.

Βίντεο από το τελευταίο τεστ των αθλητριών του Κύδωνα πριν το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook