Γεγονός είναι η παρακατάθεση των απαλλοτριώσεων για το έργο του δρόμου Ηράκλειο – Ορεινό Μαλεβίζι – Ανώγεια – Ορεινός Μυλοπόταμος, έχοντας προκαλέσει την ικανοποίηση στους φορείς της περιοχής.

\"http://www.goodnet.gr/img/leer.gif\"Ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης σε δήλωσή του σημειώνει:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη θετική εξέλιξη που είχε το θέμα της  παρακατάθεσης του ποσού των απαλλοτριώσεων του Δρόμου Ηράκλειο – Τύλισσος – Ανώγεια – Ορεινός Μυλοπόταμος.

Είναι γνωστό ότι η καθυστέρηση παρακατάθεσης (λήξη 18μήνου στις 8 Αυγούστου 2011) θα αποτελούσε σημαντικό πλήγμα για την υλοποίηση του έργου. Θα έσβηνε το όνειρο.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα, στον Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ. Φραγκίσκο Παρασύρη, στους Βουλευτές της ΝΔ κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και Μανώλη Κεφαλογιάννη και όλους όσους συνέβαλαν για το σκοπό αυτό, που από την θέση του ο καθ’ ένας κράτησαν ζωντανό το όνειρο.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη  που είχε ψηλά στην ατζέντα του το συγκεκριμένο θέμα. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία ο Υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοΐδης και ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Θ. Μωραΐτης κατανόησαν τη σημαντικότητα του έργου για το ορεινό Μαλεβίζι και τον ορεινό Μυλοπόταμο.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι με την συνεργασία όλων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων θα καταφέρουμε να εντάξουμε τα επόμενα βήματα του έργου σε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Για ένα έργο που πάνω από όλα έχει κοινωνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά Ανάπτυξης»
.

goodnet.gr

\"http://www.goodnet.gr/images_2009/spacer.gif\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook